top of page

Goedkoop energie inkopen, met een blijvend voordeel! 

 

Rutte Advies zet energie collectieven op voor ondernemers in het MKB-segment. 

Collectief inkopen is altijd goedkoper dan individueel afnemen, daarom brengen wij ondernemers bij elkaar.

 

Alleen bij leveranciers die niet alleen voordeel kunnen bieden, maar ook een prima service, betrouwbaarheid en bereikbaarheid bieden, wordt een tender uitschreven en gevraagd om een aanbieding te doen. Welke leverancier hier dan ook uitkomt, het is altijd een betrouwbare en gerenommeerde leverancier.

 

Daarnaast houden wij het elk jaar voor u in de gaten, zo zal u nooit meer teveel betalen.

 

Mochten er tijdens onze samenwerking vragen, opmerkingen, onduidelijkheden en/of wijzigingen zijn, dan kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen. Wij blijven uw vaste aanspreekpunt.

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Contactgegevens

Geef uw contactgegevens door aan Rutte Advies. Er wordt een afspraak gemaakt om de huidige situatie in kaart te brengen.

 

Stap 2: In kaart brengen

Aan de hand van de huidige gegevens als jaarverbruik en kostprijs, wordt er een op maat gemaakte offerte en vergelijking gemaakt.

 

Stap 3: U beslist

Aan de hand van de offerte, waar in kaart wordt gebracht wat u precieze besparing is, kunt u zelf beslissen om wel of niet over te stappen.

 

Stap 4: De overstap

Zodra u besluit om over te stappen, zullen wij u begeleiden in dit proces. Tevens blijven wij vast aanspreekpunt voor al u vragen en wensen.

Wilt u ook vrijblijvend een collectief aanbod voor levering van energie ontvangen? Klik hier om uw contactgegevens te versturen en wij nemen op korte termijn contact met u op. 

bottom of page