top of page

LED: afkorting voor Light Emitting Diode oftewel de lichtbron van de toekomst

 

Led is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds meer bedrijven en particulieren investeren in led verlichting. Maar waarom?

 

Hieronder alle voordelen op een rij:

 

  • Led is duurzaam, door de vele branduren, gemiddeld tussen de 35.000 en 50.000 branduren gaat het veel langer mee dan de ouderwetse gloeilamp (ca. 1.000 branduren) en de spaarlamp (ca. 7.000 branduren).

  • Led is milieuvriendelijk. De lampen bevatten geen schadelijke chemicalien als ozon gas, kwik, neon en krypton. Ook zijn de lampen 100% recyclebaar.

  • Led lampen zijn een stuk veiliger dan andere lampen. De lampen worden niet warm. Nooit meer oververhitting, wat kan leiden tot brand of schade aan de fitting.

  • Ook een heel belangrijk voordeel is het wattage. De ouderwetse lampen hebben een veel hoger wattage in tegenstelling tot led verlichting. Hierdoor zal het energieverbruik met 30 tot 70 % verminderen, wat weer zorgt voor een lagere energierekening.

  • Led verlichting zorgt voor meer lichtopbrengst. Omdat het licht niet gereflecteerd wordt naar boven, maar naar beneden, zal de ruimte beter verlicht worden.

  • De led lampen hebben geen opstarttijd en werken direct.

  • Led verlichting is hoog-frequent. Door hoge Hertz waardes, zullen de lampen niet flikkeren.

 

Rutte Advies heeft zeer gunstige afspraken gemaakt met een gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in led verlichting. Na het vrijblijvend opmaken van een persoonlijk bespaarplan, kunt u exact zien hoe groot de besparing is, bij een investering in led verlichting, wat de terugverdientijd is en de netto winst. Indien gewenst, kunt u ervoor kiezen om een financiering af te sluiten, zodat u de investering in termijnen kunt afbetalen.

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Contactgegevens

Geef uw contactgegevens door aan Rutte Advies. Er wordt een afspraak gemaakt om een inventarisatie te doen. Wenst u liever alleen vrijblijvende informatie, neem dan contact op met Rutte Advies.

 

Stap 2: Inventarisatie

Geheel kosteloos en vrijblijvend komt er een adviseur langs die een inventarisatie gaat maken, van de huidige verlichting. 

 

Stap 3: Bespaarplan

Aan de hand van de inventarisatie wordt een berekening gemaakt van uw te behalen besparing. Hier wordt duidelijk inzichtelijk gemaakt, wat de investering is, de terugverdientijd en de netto winst.

 

Stap 4: Offerte

Aan de hand van een inventarisatie en bespaarrapport, wordt er een offerte op maat gemaakt.

 

Stap 5: Installatie

Een gecertificeerde installateur komt alle verlichting installeren. Uiteraard kunt u dit ook zelf (laten) doen.

Wilt u ook een bespaarplan laten opmaken? Klik hier om uw contactgegevens te versturen en wij nemen op korte termijn contact met u op.

bottom of page